Eng|Esp صفحه اصلی|درباره موسسه|نقشه سایت|تماس با ما
عناوین جدیدترین اخبار
5 درصد تخفيف ويژه از عید تا عید
شروع اقدام برای ترم بهمن سال 96
دیدار رئیس مجلس سنای اسپانیا با ظریف
تمجید روزنامه اسپانیایی از قضاوت داور ایرانی
از سرگیری پرواز بین بارسلونا و تهران پس از ۱۱ سال
پیتزافروش اسپانیایی به دنبال ورود به بازار ایران
رایزنی ظریف با همتایان آلمانی و اسپانیایی
نخست‌وزیر اسپانیا پیروزی حسن روحانی را تبریک گفت
آخرین مهلت اخذ پذیرش تحصیلی برای شهریور ماه سال 96 کشور اسپانیا
تمجید سایت اسپانیایی از کاپیتان اسبق تیم‌ملی
الگوبرداری کشورها از سیستم موفق پیوند اعضا در اسپانیا
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 4267
 بازدید امروز : 3297
 کل بازدید : 3909014
 بازدیدکنندگان آنلاين : 11
 زمان بازدید : 0/4062
ورود کاربر
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
[ عضویت ]
نظرسنجی - زمان
از چه طریق با سایت موسسه آشنا شده اید؟

موتور جستجوی گوگل یا یاهو
Facebook
اینترنت
دوستان
سایت وزارت علوم
تراکت تبلیغاتی
پیامک تبلیغاتی
روزنامه
سایر موارد

مدارک موردنیاز

مدارک موردنیاز

مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛

توجه: از همه ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده میشود و کپی آنها در پرونده ی شما در سفارت اسپانیا میماند.

کلیه ی مدارک فارسی باید ترجمه ی رسمی انگلیسی شده باشند.

در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد.

1.شناسنامه ایرانی

گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده گذرنامه باید همراه مدارک باشد.

2.دو قطعه عکس رنگی

توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه ی درخواست کننده ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

ویژگیهای ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کمتر از سه ماه پیش گرفته شده باشد، کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد، در ابعاد 40 در 60 میلیمتر، فاصله ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت 32 میلیمتر

طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد

3.دعوتنامه؛ خانواده یا دوست مقیم اسپانیا شما باید اصل فرم دعوتنامه را برای شما ارسال کند

اگر دعوتنامه ندارید، برگه ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در اسپانیا یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت)

برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر میکنند، اجازه ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی

4.اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

گواهی حساب بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب. (میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب)

گواهی اشتغال به کار متقاضی با قید سمت، تاریخ شروع کار، میزان درآمد و کپی لیست پرداخت حق بیمه های اجتماعی.

بررسی اولیه ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.


بازگشت به صفحه قبل

بازگشت به لیست کشورهای حوزه فعالیت

______________________________________________

مطالب مرتبط :

تمکن مالی

تمکن مالی اسپانیا

تمکن مالی اتریش

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در آلمان

تحصیل در اروپا

موسسه اعزام دانشجو

تحصیل در خارج

 موسسه کوه نور

اقامت تحصیلی اروپا

بورس تحصیلی اروپا

 موسسه زبان آلمانی

موسسه زبان اسپانیایی

تحصیل در اسپانیا

سفارت اسپانیا

دارالترجمه اسپانیایی

ویزای تحصیلی

اعزام دانشجو به اسپانیا

دانشگاه های اسپانیا

 


جمعه ٣١ شهريور ١٣٩٦
فرم ارزیابی رایگان
پرتال گفتگوی آنلاین
پربازدیدترین مطالب

درباره موسسه

کشورهای حوزه فعالیت کوه نور 

انعقاد قرارداد از راه دور

یادگیری زبان اسپانیایی و انگلیسی در کوه نور

 مزایای زندگی در اسپانیا

ثبت نام آنلاین کلاسهای زبان موسسه

لینکهای مربوطه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت

فروشگاه اینترنتی موسسه

سفارت ایران در مادرید

سفارت ایران در لیسبون

آموزش زبان اسپانیایی و انگلیسی

آخرین فهرست موسسات مجاز

دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم

دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت

سایت راهنمای تحصیل در خارج

سایت مرجع تبدیل ارز

قیمت روز ارز

همشهری آنلاین

سفارت اسپانیا در تهران

 

 

فرم درخواست ارزيابی رايگانIنظرات و پیشنهاداتIچگونه شروع کنیمIخدمات ماIچرا تحصیل در اسپانیا؟IاخبارIفروشگاه اینترنتیIتماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به موسسه دانش گستر کوه نور جهت تحصیل در اسپانیا و تحصیل در پرتغال مي باشد.
آدرس: تهران، اتوبان اشرفی اصفهانی، بلوار مرزداران، خیابان حضرت ابوالفضل(ع)، بوستان 7 غربی، مجتمع اداری پاسارگاد، طبقه 8، واحد 23 و واحد 5. پیامک: 30008596 تلفن: 44272450 (021)
استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است.    .Copyright © 2007-2017 Koohe-Noor.com     All rights reserved