به دلیل تغییرات لحظه ای در قوانین کشورها، قبل از اقدام حتما با مشاوران موسسه هماهنگ کنید
مهاجرت به قبرس

راه های مهاجرت به قبرس و شرایط زندگی در این کشور در سال 2021

با توجه به گسترش روابط بین کشورها، سهولت در کسب اطلاعات در خصوص شرایط زندگی و مشاغل در دیگر کشورها و نیاز به ارتقاء سبک و شیوه زندگی، تعداد قابل توجهی از افراد مایلند تا با مهاجرت به دیگر کشورها، میزان رفاه و آسایش زندگی خود را با سود بردن از درآمد بیشتر، فرهنگ مناسب تر و امنیت و قوانین مدرن تر، بهبود بخشند. به همین دلیل است که دلایل مهاجرت برای افراد مختلف کاملاً متفاوت بوده و مواردی از قبیل ادامه تحصیل، شغل بهتر و سرمایه گذاری و… را شامل می شود. این روزها، کشورهای متعددی از سرتاسر دنیا، در لیست مهاجرت ایرانیان قرار می گیرند. کشورهایی از قاره اروپا، آمریکای شمالی و آسیا که هر کدام بنا بر دلایل خاصی توسط افراد متقاضی برای مهاجرت انتخاب می شوند. یکی از این کشورها، قبرس است. در این مطلب قصد داریم تا در خصوص مهاجرت به قبرس، توضیحاتی را ارائه داده و شرایط گوناگون مهاجرت به قبرس را از زوایای مختلف بررسی کنیم. اما ابتدا، از واژه مهاجرت تعریفی عنوان کرده و سپس به اختصار به دلایل مهاجرت می پردازیم.

 

مهاجرت چیست؟

وقتی افراد برای یافتن رفاه بیشتر، امنیت بهتر، برخورداری از امکانات و فرهنگ بالاتر و سبک زندگی مدرن تر و شرایط کاری حرفه ای تر و با ثبات تر، از کشور اصلی خود خارج شده و به کشورهای دیگر می روند، این امر مهاجرت نام دارد. البته در گذشته های دور، مقوله مهاجرت با اهداف کوچ کردن جهت یافتن مواد غذایی بیشتر و مکان مناسب تر برای زندگی انجام می شد. اما اکنون که در دنیای مدرن و پیشرفته ای زندگی می کنیم، این تعریف و پروسه، دستخوش تغییرات شده است.

 

انواع روش های مهاجرت به قبرس

همان طور که قبلاً هم عنوان شد، افراد با استفاده از شیوه های گوناگونی به امر مهاجرت اقدام می کنند. در اینجا، به هر کدام از این روش ها اشاره کرده و آن ها را به اختصار شرح خواهیم داد.

  • مهاجرت به روش ازدواج: یکی از شیوه هایی که افراد زیادی هم از طریق آن به دیگر کشورها مهاجرت می کنند، ازدواج است. این روش، یکی از موثرترین و سریع ترین شیوه ها بوده و فرد می تواند حتی با فرد مقیم کشور مورد نظر ازدواج کرده و سپس اقامت آن کشور را دریافت نماید. البته این روش از قوانین و مقررات ویژه خود سود می برد و لازم است تا متقاضیان به خوبی آن ها را مطالعه کرده و در نظر بگیرند.
  • مهاجرت به شیوه ادامه تحصیل: علاقمندان به مقوله مهاجرت می توانند با استفاده از گزینه ادامه تحصیل، به کشور مد نظر خود مهاجرت کرده و حتی اجازه کار هم داشته باشند. البته برخورداری از شغل، به صورت پاره وقت امکان پذیر است. اما هرچه باشد، اگر هدف فرد ادامه تحصیل است، کیفیت عالی دانشگاه های کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی و آسیایی، به طور حتم متقاضیان امر مهاجرت را برای ادامه تحصیل وسوسه خواهد کرد.
  • مهاجرت با استفاده از روش ثبت شرکت: برخی از افراد، از وضعیت مالی بسیار مناسبی برخوردار هستند. بنابراین، ترجیح می دهند تا به جای سرمایه گذاری در کشور خود، از طریق ثبت شرکت، به دیگر کشورها مهاجرت کرده و پول خود را در آنجا سرمایه گذاری نمایند. بنابراین، ثبت شرکت نیز یکی از روش های مناسب مهاجرت محسوب می شود. البته هر کشوری در این زمینه مقررات خاص خود را داشته که علاقمندان می باید حتماً این موضوع را از قبل در نظر بگیرند.
  • مهاجرت به شیوه خرید ملک: یکی دیگر از روش های مهاجرت به دیگر کشورها، خرید ملک است که اتفاقاً روش بسیار سریعی نیز محسوب می شود. در این شیوه، پس از خرید ملک به ارزش و رقمی که توسط قوانین مهاجرت آن کشور تعیین شده، شخص می تواند پس از گذشت چندین ماه، اقامت و پاسپورت کشور مد نظر را دریافت نماید.

انواع روش های مهاجرت به قبرس

تفاوت بین اقامت و تابعیت، چیست؟

در اینجا بهتر است که به این نکته اشاره شود که اقامت، از همان ابتدا به صورت دائمی اعطا نشده و به صورت معمول، پس از گذشت 5 سال از اقامت موقت، می توان برای اقامت دائم اقدام کرد. در اقامت موقت، شخص مانند دیگر شهروندها، از حقوق شهروندی برخوردار خواهد شد.

اما در خصوص مقوله تابعیت، این امر پس از گذشت 3 تا 5 سال از اقامت دائم، به فرد اعطا خواهد شد و فرد می تواند برای اخذ پاسپورت اقدام کند.

شایان توجه است که دریافت اقامت برای کشورهای مختلف، با توجه به شرایط آن کشور و قوانین مربوطه، متفاوت خواهد بود. برخی از کشورها به سرعت اقامت را اعطا می کنند. اما برای گروهی دیگر، این مورد زمان بیشتری می طلبد و حتی قوانین خاصی هم دارد. مدت زمان اقامت از 2 تا 3 سال، شرایط ازدواج و دانستن زبان آن کشور، از جمله شرایط تعیین کننده ای است که به واسطه آن ها فرد می تواند پروسه دریافت اقامت دائم خود را تسریع بخشد.

 

مهاجرت به قبرس

یکی از کشورهایی که مقصد ایرانیان در خصوص مهاجرت محسوب می شود، قبرس است. مهاجرت به قبرس، طی سالیان گذشته افزایش یافته و افراد بنابر دلایل مختلفی مایل هستند تا اقامت این کشور زیبای اروپایی را دریافت کنند. مهاجرت به قبرس، از شرایط و قوانین مخصوص به خود سود می برد. به همین دلیل، در ادامه با این موارد بیشتر آشنا شده تا افراد برای مهاجرت به قبرس، از آگاهی و اطلاعات کافی برخوردار باشند.

کشور قبرس، به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می شود. قسمت شمالی آن، ترک نشین بوده و در بخش جنوبی نیز یونانی ها زندگی می کنند. این کشور، یکی از پیشرفته ترین مناطق در اروپا بوده و به همین دلیل مهاجرت به قبرس، مد نظر بسیاری از ایرانیان قرار گرفته است. بانکداری کشور قبرس، بسیار مدرن بوده و نرخ مالیات هم در قبرس بسیار پایین است. این موضوع باعث گردیده تا مهاجرت به روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت نیز، به عنوان یکی از شیوه های مهاجرت به قبرس در نظر گرفته شود. البته، مهاجرت به قبرس از دیگر روش ها نیز امکان پذیر خواهد بود که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

 

مهاجرت به قبرس به شیوه یافتن شغل

در صورتیکه شخص از طرف یک کارفرما در قبرس جنوبی، پیشنهاد کاری داشته باشد، می تواند ویزای کار دریافت کرده و به این کشور مهاجرت نماید. البته پیشنهاد کاری وی باید توسط وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی کشور قبرس، مورد تائید قرار گیرد. ضمن اینکه، در این خصوص، شخص باید دیگر مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به قبرس از طریق ویزای کار را فراهم نماید. درخواست کار وی نیز توسط وزارت امور مهاجرین بررسی می گردد تا تائید شود که برای شغل وی، متقاضی دیگری وجود ندارد.

در صورت تائید ویزای کار، شخص می تواند تا در حدود 40 ساعت به صورت تمام وقت به کار بپردازد. حداقل دستمزد ماهیانه کارگر ساده در قبرس، 870 یورو و این مبلغ برای کارمند 2000 یورو خواهد بود. مهاجرت به قبرس از طریق کار، کم هزینه ترین شیوه محسوب می شود.

 

مهاجرت به قبرس به شیوه ویزای تحصیلی

برای مهاجرت به قبرس، پروسه اخذ اقامت از طریق ویزای تحصیلی نیز کاربرد فراوانی دارد. دانشجویان متقاضی که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا زندگی نمی کنند، به عنوان دانشجوی بین المللی شناخته شده و حتماً باید ویزای تحصیلی دریافت کنند. دانشگاه های کشور قبرس، از لحاظ رتبه جهانی، در وضعیت خوبی قرار داشته و این مورد برای دانشگاه نیکوزیا که در بخش اروپایی این کشور است نیز وجود دارد.

 

مهاجرت به قبرس با استفاده از روش سرمایه گذاری

از جمله روش های سریع مهاجرت به قبرس، شیوه سرمایه گذاری بود که اکنون این روش دیگر امکان پذیر نیست. سرمایه گذاری در تمامی بخش های کشور قبرس، یکسان نبوده و به دلیل تقسیم شدن این کشور به دو بخش ترک نشین و یونانی، اختلافاتی در این زمینه به چشم می خورد. برای خرید ملک در این کشور، فرد باید هزینه ای معادل 2 میلیون تا 2 میلیون و پانصد هزار یورو را در نظر بگیرد که در بازه زمانی 3 الی 6 ماه، خرید ملک امکان پذیر بود.

 

مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج

مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج

ازدواج با یک شهروند قبرسی، از جمله شیوه های مهاجرت به قبرس محسوب می شود. هرچند که در ابتدا، ازدواج نمی تواند اخذ اقامت دائم را برای فرد ایجاد نماید و شخص باید ضمن حفظ شرایط اولیه ازدواج، تائیدیه دولت کشور قبرس را نیز دریافت نماید. شرایط مالی دو طرف باید تائید شده و نباید آن ها در شرایط سختی زندگی کنند. درآمد بیشتر از 1000 یورو، برخورداری از خانه و ثبت ازدواج به صورت رسمی، از جمله شرایط مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج است.

در ابتدای ازدواج، به فرد اقامت 2 ساله تعلق می گیرد. اگر شرایط اولیه ازدواج حفظ شده و زندگی آن ها ادامه دار باشد، اقامت به سه سال افزایش یافته و سپس فرد می تواند از تابعیت کشور قبرس نیز برخوردار شود.

 

سؤالات متداول:

  • ساده ترین و کم هزینه ترین شیوه مهاجرت به کشور قبرس کدام است؟

اخذ ویزای کار و یافتن شغل، کم هزینه ترین شیوه مهاجرت به قبرس محسوب می شود.

  • آیا در شیوه ازدواج، فرد می تواند اقامت دائم کشور قبرس را به دست آورد؟

خیر، فرد باید به شرایط اولیه ازدواج پایبند باشد، از درآمد بالای 1000 یورو برخوردار بوده و برای سکونت خانه داشته باشد و شرایط زندگی زوجین سخت نباشد. پس از 2 سال از اقامت موقت، این مدت زمان به 3 سال افزایش پیدا کرده و پس از آن اقامت دائم نیز اعطا خواهد شد.

  • آیا با داشتن پیشنهاد شغلی، شخص می تواند برای کار به کشور قبرس مهاجرت کند؟

ابتدا باید پیشنهاد شغلی وی توسط وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی کشور قبرس بررسی و تائید شود که شخص دیگری برای این شغل اقدام نکرده باشد. در صورت تائید و تکمیل مدارک، به شخص مجوز کار در کشور قبرس اعطا خواهد شد.

5/5 - (1 امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *